healthylifestyles.blogg.se

Träningsplaner för framtiden

Publicerad 2013-08-28 20:48:51 i Allmänt,

 
Lite halvkassa bilder från min mobil från dom senaste dagarna...
 
Förkylningen är bättre, det är värst på morgonen. Men nu verkar det ha släppt, så hoppas jag vaknar upp pigg och frisk i morgon. Under tiden jag varit hemma har jag hunnit med att planera på träningsfronten inför hösten. Har bestämt för att börja dansa igen (lycka!!!!) och antingen blir det fortsättning på jazz eller feminine vibe som verkar sjukt kul! Ska prova olika skolor och klasser hela nästa vecka, kommer bli dans nästan varje dag (mer lycka på det!!) Sen ska jag antingen börja gymma eller utmana mig själv med att börja på något helt otippat... typ kampsport?! Har inte bestämt helt ännu, men är verkligen taggad på att träna igen! 
 
 
Denna jacka från H&M provade jag här om dagen, Ja eller Nej? var tycker ni? 

Treat yourself

Publicerad 2013-08-28 11:12:31 i Allmänt,

 
Min jäkla förkylning som jag haft från och till nu i över två veckor vägrar att ge sig. Igår när jag kom hem sommna jag direkt i sängen och vakande upp med ingen tidsuppfattning alls.. ahh hatar den känslan! Stannar i alla fall hemma idag med hoppet om att bli lite friskare. 
 
I morse gjorde jag i alla fall en sjukt god smoothie som hade den perfekta konsistensen och innehåller massa bra saker. Tänkte dela med den med er :)
 
Ingredisenser: 
1dl frysta hallon
1/2 fryst!! banan 
1/2 dl mandelmjölk 
Grekisk yougurt
kokosflingor
 
La in en banan i frysen precis när jag vakna och lät den ligga där i ungefär en timme. Varför man lägger den i frysen är för att smoothien får en tjockare konsistens, men det gör ingen skillnad på bananens näringsvärde. Bara att den håller längre! Häv i alla ingredienser i en mixer och mixa! Egentligen ska det vara kokosyougurt i detta recept, men eftersom det ännu inte finns i Sveirge!!! Så tog jag grektisk yougurt med kokosflingor som smakar nästan samma :) 
 
Som ni kanske ser har jag fått en stor obsession av grekisk yougurt, hallon och kokos!! Can´t get enough... det är ju så gott och nyttigt :) 
 

Pyssla om sig själv

Publicerad 2013-08-26 20:30:34 i Allmänt,

...Är något jag verkligen gjort idag. Hade en kort första dag i skolan, upprop och sen hem igen. Slängde på mig badkläder och åkte direkt till poolen för att sola och bada med pappsen. Några timmar i solen var hur underbart som helst, ladda batterierna innan den kalla hösten. Senare hade jag en tid för att fixa naglar, både fötter och händer har en fin fransk manikyr nu. Härlig start på veckan! En riktigt "ta hand om mig själv dag" Något vi alla borde unna oss oftare! Har även unnat kroppen en vitaminbomd, en stor fruktsallad toppad med kokos. Är helt besatt av kokos nu just. Är ju så himlans gott! 
 
 
 
 

Never take a day for granted!

Publicerad 2013-08-24 11:52:53 i Allmänt,

 
 
 
God morgon!
 
Vakade upp i morse med en bra känsla i magen, gillar det! Då man bara vaknar upp och bestämmer sig för att dagen kommer bli grym, oftast blir den det också! Gjorde en finfrukost med min nya favoritblandning: Grekisk yougurt, hallon och lite honung... Paradis! Idag slängde jag även i lite linfrön, kokos och andra bär. Bam.. där har vi den perfekta frullen. Saknar kokosyogurten som fanns nere i Frankrike och grekisk yougurt har nästan samma konsistens, så genom att blanda den med kokos får man nästan samma smak. 
 
 
Och tackar solen så mycket för mina bruna ben (så brun som jag kan bli i alla fall) 
 
Önskar er en fin dag! Puss och kramis 
 

Försöker komma tillbaka till vardagslivet

Publicerad 2013-08-22 22:55:15 i Allmänt,

Första träningen efter resan..
Underbar jumpsuit från topshop
Kärlek till sensommaren 
Kaffe håller mig vaken när jag egentligen vill sova hela tiden! 
 
Försöker ta mig tillbaka till vardagsalivet med att sova kopiösa mänger (15 timmar räcker nästan inte) umgås med fina och saknade vänner och njuter av den sista sommaren i pappas pool som äntligen är öppen efter renovering! Idag tog jag mig även ut på det första träningspasset efter resan. Kändes helt okej!  
 
Nu ska jag försöka sova och vända på dygnet vilket också verkar vara ett problem... På måndag börjar skolan och än så länge är jag sjukt taggad på sista året i gymnasiet. 
 
 
 
 

Min resa till franska rivieran

Publicerad 2013-08-19 22:31:05 i Allmänt, Hälsa,

 
Tänker berätta lite om min resa till franska rivieran. Bestämde mig för att åka dit i två veckor och lära mig franska, men även uppleva och få en känsla av den franska kulturen. 
 
Valde även att göra resan själv, för att lära mig att ta ansvar,  fatta egna beslut och växa som person. Kommer bli svårt att beskriva känslan av denna resa men ska göra mitt bästa. 
 
 
De första dagarna var väldigt intensiva. Mycket intryck och inte mycket sömn. Det var ständigt saker på gång och alla ville ut och uppleva. En vanlig dag kunde se ut såhär: Uppstigning klockan halvåtta, frukot i lägenheten, på vägen till skolan en sväng förbi för att beställa en cafe au lait, lektion i fyra timmar med en break på 15 minuter,  lunch på Bagel History, häng på stranden i några timmar, shopping på huvudgatan, middag i lägenheten, powernap på 20 minuter innan man gav sig ut för att uppleva nattlivet.
 
Varje dag var såklart annorlunda och jag gick inte ut varje kväll för det orkade man inte. Men det som förvånande för mig var den franska kulturen och hur den var så annorlunda från den svenska. Att ständigt uppleva och hitta på saker och att lära känna människor från andra världsdelar... det var en fin känsla. 
 
 
Förutom själva studentlivet och att vi hängde på stranden på eftermiddagarna fick jag chansen att åka till Monaco och se fireworkfestival som var det sjukaste jag någonsin upplevt, en dagstur till Saint tropez och även en kort resa till Cannes. Så trots att vi hade våra hem i Nice var det många resor ut kring franska rivieran som både skolan och vi själva bestämde oss för att göra. En del tog sig till och med till Italien för att det var så enkelt med kommunaltrafiken. 
 
 
 
 
 
Resan var något av de bästa jag gjort. Men det går såklart inte att jämföra med en semesterresa med familj eller vänner, för det kommer alltid vara speciellt på sitt sätt. Men att ge sig iväg på en resa helt själv är något jag rekomenderar för din egna skull. Även fast jag egentligen aldrig var själv, bodde med två underbara tjejer och hade alltid vänner som från skolan att umgås med. Så lär man sig att verkligen fatta egna beslut och växa som person. Man tvingades slänga sig in i språket ochlära känna nya människor. 
 
Något inom mig har förändrats och jag lämnade Nice med blandade tårar av glädje och sorg. Kommer aldrig glömma alla upplevelser och människor jag träffat under denna resa. Kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta! 
 
<3

Tar mig ut i världen

Publicerad 2013-08-03 23:10:22 i Allmänt, Egoboost, Hälsa,

 
 
I morgon beger jag mig till Franska rivieran i två härliga veckor. Har förberett mig så mycket inför resan att jag helt glömt bort att blogga. Men har samlat massa material som jag hoppas ni tycker om :) 
 
Kommer berätta mer efter resan, blir roligare då! 
 
Så under tiden jag är borta får ni gärna ställa frågor eller önska inlägg. 
 
Puss & Kram

Om

Min profilbild

Hej alla fina! Namnet är Bodil och åldern är 18. Mina största intressen är att dansa, träna, äta hälsosamt, mode, resor och allmänt bara det fina livet har att erbjuda. På denna blogg får du följa mitt vardagliga liv och jag vill även lägga extra energi på att inspirera för att leva ett hälsosammare liv samt mode som är två utav mina främsta intressen. Brinner även för att hjälpa andra, så om det är något ni funderar kring eller bara vill påpeka så är jag mer än öppen för att svara! :) Många kramar Bodil!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela