healthylifestyles.blogg.se

This made me smile

Publicerad 2013-12-15 12:54:00 i Allmänt, Dagens pepp, Hälsa,

 
"Sharing is caring" är mitt motto i år inför julen. Jag har bestämt att skära ner på juklappar i år. Inte för att jag ogillar julklappar utan för jag är trött på denna stress/ hets att hitta den perfekta klappen + att jag många gånger får "onödiga" saker. Missförstå mig rätt, älskar att få klappar vill bara att de ska betyda mer... 
 
Därför har jag bestämt att jag på något sätt ska hjälpa andra som inte har samma möjlighet som jag. Som inte har valet att dra ner på klappar, de som blir utan mot sin vilja. Det finns så mycket man kan göra för andra. Jag vill att julen ska handla om kärlek, omtänksamhet. Inte bara matriella saker! 
 
Tänk om och försök se julen som en högtid att lägga extra mycket energi på att visa kärlek till varandra. Ta inte allt för givet och gör det bästa av vad du kan och har. 

Oh the weather outside is frightful

Publicerad 2013-12-06 17:47:00 i Allmänt, Hälsa,

 
 
Trots att jag avskyr kylan just nu kan jag inte låta bli att älska vintern ändå. Dessa bilder är från förra året. Sista bilden är helt magisk och kommer ihåg att det var -23 drager den dagen. Fingarna frös sönder men var så värt för denna vackra bild. 
 
Går konstant runt och lyssnar på julmusik och njuter av allt som har med julen att göra. Favorit årstiden helt klart! Älskar den mysia stämmningen och alla vackra belysningar och är så glad att det äntligen kommit snö. Så taggad på julen ♥
 

Om

Min profilbild

Hej alla fina! Namnet är Bodil och åldern är 18. Mina största intressen är att dansa, träna, äta hälsosamt, mode, resor och allmänt bara det fina livet har att erbjuda. På denna blogg får du följa mitt vardagliga liv och jag vill även lägga extra energi på att inspirera för att leva ett hälsosammare liv samt mode som är två utav mina främsta intressen. Brinner även för att hjälpa andra, så om det är något ni funderar kring eller bara vill påpeka så är jag mer än öppen för att svara! :) Många kramar Bodil!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela